PhotoNatura medlemsmöte 24 mars 2013

1_StefanHage
Foto: Stefan Hage/PN

Månadens möte började med att vi fick äran att bekanta oss med Ola Karlsson då han höll ett s.k. egoföredrag. Han visade bilder från olika platser som han hunnit besöka genom åren, vi fick se vackra vyer från bl.a. USA

Därefter hade turen kommit till Magnus Perssons bildvisning och han berättade om sitt senaste projekt som handlade om tomtar, vättar & troll. Det var spännande och inte helt uppenbart med fokus på former och mönster. Fantasin fick en kick när vi alla kunde hitta och se lite olika saker i bilderna.

Nästa bildvisning genomfördes av Karlo Pesjak. Med stor inlevelse och passion berättade han om sina ”Upplevelser i svensk natur”. Ackompanjerat av förtjusande fågelsång i bakgrunden blev det en harmonisk och trivsam uppvisning.

Avslutningsvis var det sedvanlig bildkväll med analyser, åsikter, ris och ros men mest goda skratt.  Kvällen fortsatte i samma anda med triggad fantasi efter projektet ”vättar och troll” och vi hittade fler oväntade objekt i varandras bilder. Ett ypperligt sätt att se sina foton med nya ögon.
Text Jaana Peterson/PN

Nedan ett urval av bilder från ”bildkväll”