Medlemsmöte 7 november

Bild: Dorte Bech Pedersen

Dags att ”träffas” via Zoom igen. Även denna kväll hade vi en föreläsare. Vi hade bjudit in Stina Duerell/N för att visa sitt projekt ”Rutnät Höör”.

Stina ville visa Höörs kommun som den verkligen såg ut samt utforska trakten. Hon startade sitt projekt i mars 2019 och då tog hon en karta och rutade in Höörs kommun och märkte ut platserna i koordinater för att besöka dem. Det blev 218 punkter med ca 1,25 km emellan. På varje plats hon besökt har hon har tagit en panoramabild med mobilen, en bild med 360 graders kamera, och 4 bilder med vidvinkelobjektiv.

Stina presenterade tankar och funderingar på hur det blivit såhär. Finns inte någon plats i kommunen som inte är skapad av människan. Hur ska vi tänka och se på miljön runt om oss? Ett spännande projekt som hon nu ska forma vidare då hon besökt alla platser. Materialet ska nu formas vidare under titeln ”Mark Himmel Närvaro”. Vi tackar Stina för visningen av sitt unika och spännande projekt.

Därefter blev det lite info från styrelsen såklart. 

Mötets sista del var den sedvanliga bildkvällen. Två bilder vardera skulle analyseras av mötesdeltagarna. Även denna gången skulle en av bilderna ”skava” lite.

Ett litet galleri med bilder från bildkvällsdelen. Allt väl tills nästa gång.