Medlemsmöte 4 september

Foto: Camilla Noresson

Då var det dags för höstens första medlemsmöte som blev digitalt, ett gäng medlemmar hade bänkat sig framför sina skärmar för att delta.

Mötet började med att vår nyaste medlem Ulrika Arnell presenterade sig och sitt fotograferande i sitt ”Ego-föredrag”. Med en uppväxt i fotomiljö fick hon en tidig start som fotograf. Med första systemkameran väcktes en lust att ta lite annorlunda bilder som genom ljus, känsla eller något som rör vid ens inre väcker magi. Hennes motivområden är macro, skogen och inte minst stranden, som finns på bekvämt avstånd. Om fotolusten tryter tar hon till projekt för att hitta tillbaka till den. Projekt som kan handla om att tvinga sig till att ta och presentera veckans bild eller månadens trippel. Några tecken på bristande motivation syntes varken i bildsamlingen eller de musiksatta bildspelen Ulrika visade för oss. Vi fick se ljuvliga macrobilder, mystiska skogsditon och sköna bilder av vågor och hav och kunde lätt konstatera, att Ulrika är en värdig medlem. Titta gärna på hennes hemsida> och Instagram @uafotokonst

Bilder till bildkvällen gick under temat Sommarens bildskörd. Som vanligt bilder av väldigt olika slag som väckte olika känslor och kommentarer. Nedan kommer ett smakprov.

Nästa möte blir IRL. Det ska bli riktigt kul att träffas ”på riktigt”.