Månadsmöte 2011-05-01

Månadsmötet i maj månad, mitt under rally tävlingar där vi har vår möteslokal blev av trots allt! Några medlemmar uteblev pga av sjukdom och annat, således uteblev bokad bildvisning. Vi tappra som var där fick se Kort Ego och Ego samt bildkväll som vanligt.

Ego-föredrag
EGO-föredrag
är som ”kort ego” fast här är det nya medlemmar som föreläser, Visningen går ut på att presentera sig själv och fotografisk verksamhet under ca 20 min. Denna afton presenterade Erland Leide sig och visade många fina bilder och berättelser om sitt liv. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.

Kort-ego
Vi har en programpunkt som kallas” kort ego” vilket innebär att utvald medlem berätta om sig själv. Programmet bör vara ca 10 min långt. Det får gärna innehålla info om privatliv, arbetsliv och fotografisk inriktning. Detta ett bra sätt för nya medlemmar att lära känna de gamla bättre. Denna kväll presenterade Magnus Persson sig och visade tjusiga bilder ur sitt arkiv. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.

Bildkväll
Efter fikan som är en mycket viktigt punkt i programmet genomfördes bildkväll med bildkritik. konstruktiva och trevliga diskussioner blev det denna afton. Nedan presenteras ett urval bilder från bildkvällen.