Månadsmöte 2012-02-26

Kvällens månadsmöte var fullspäckat med aktiviteter, diskussioner om framtida spännande projekt och många härliga bildvisningar. På våra möten bjuder föreningen på fika och visst smakar kaffe och smörgås gott mellan bildvisningarna. Våra bildkvällar där vi granskar varandras bilder är en stående viktig punkt för våra möten.

Karlo Pesjak visade bilder från en resa i Västerbottens fjällvärld – Södra Lappland
Ett urval av bilder nedan.

Stefan J Nilsson presenterade sig i sin Ego-visning och visade enormt fina bildspel där bildspråket går mot konsten.
Ett urval av bilder nedan.
(bilder kommer)

MagnusPersson hade så kallat kort-ego, en gammal medlem som presenterar sig personligt och bildmässigt. Ego-visning för nya medlemmar och kort-ego för gamla medlemmar är till för att vi skall lära känna varandra bättre, inte minst alla nya medlemmar som skall komma in i vår gemenskap.
Ett urval av bilder nedan.

Bildkväll
Ett urval av bilder nedan.