Medlemsmöte 27 april 2014

Söndagen 27 april hölls vårens sista medlemsmöte. Patrik Larsson höll ett uppskattat EGO-föredrag där han berättade om sig själv och sin fotografiska verksamhet. Patrik passade också på att tipsa om en av sina favoritfotografer, Charles Cramer, som varit en stor inspirationskälla. Dessutom hade Patrik tagit med sig boken With Trees av den engelska fotografen Dav Thomas, som han starkt rekommenderade. Nästa presentation gavs av Johan Schmitz som visade fantastiska bilder och berättade om sina långturer i trakterna kring Kebnekaise. Kvällens sista bildföredrag om Teneriffa stod Anders Henriksson för. Med sina varierade bilder och berättelser om dessa bevisade Anders att Teneriffa inte bara är ett semestermål dit åker för att bada, utan att ön också har mycket att erbjuda för naturfotografen. Kvällen avslutades med bildkväll, där ett 25-tal fotografier diskuterades, berömdes eller kritiserades under öppenhjärtliga former. Exempel på bildkvällsbilder visas nedan.


Bild av Johnny Palmér

Bildkvällsbilder