Medlemsmöte 5 oktober 2014

Erland Leide
Bild: Erland Leide

Kvällens möte hade ett fullspäckat program. Först ut var Camilla Noresson, som höll sitt EGO-föredrag, där hon berättade om sig själv och sin fotografiska verksamhet. Förutom fantastiskt vackra bilder från den lilla världen, visade Camilla att hon har en bred kunskap om fotografi, vilken hon skaffat sig med envist experimenterande och en stor portion passion.

Nästa bildvisning gavs av Isak Bergwall, som visade fantastiska landskapsbilder från sina längre vistelser på Färöarna och Island.

Efter diskussioner om föreningens verksamhet och olika projekt och en god fika var det dags för nästa bildvisning. Jukka Lausmaa visade bilder från Tresticklans nationalpark, som ligger i ett avlägset hörn i Dalsland på gränsen mot Norge.

Kvällens sista bildvisning gavs av Karlo Pesjak, som berättade och visade bilder från vårens utflykt till Åland tillsammans med Anita Campbell och Johnny Palmér. Med inlevelse och en stor portion humor berättade Karlo både om Ålands historia och vad dess natur har att erbjuda. 

Programmet avslutades som vanligt med bildkväll, där medlemmar skickat in tre bilder var vilka kommenterades och diskuterades under öppenhjärtliga och vänliga former.

Bildkvällsbilder