Månadsmöte 2009-10-18

Denna söndag var fullspäckad med aktiviteter, Bokad bildvisning där Kristian Gärdsborn visade härliga bilder och berättade om sin resa till Svalbard sommaren 2009.

Vi har en programpunkt som kallas” kort ego” vilket innebär att utvald medlem berätta om sig själv. Programmet bör vara ca 10 min långt. Det får gärna innehålla info om privatliv, arbetsliv och fotografisk inriktning. Detta ett bra sätt för nya medlemmar att lära känna de gamla bättre. Denna kväll presenterade Martin Borg sig och visade tjusiga bilder ur sitt arkiv.

EGO-föredrag är som ”kort ego” fast här är det nya medlemmar som föreläser, Visningen går ut på att presentera sig själv och fotografisk verksamhet under ca 30 min. Denna afton presenterade Johan Schmitz sig och visade många fina bilder.

Några medlemmar i PN genomförde en fotoresa till Halle och Hunneberg hösten 2009. Bildvisning och härliga berättelser från evenemanget presenterades. Medverkande medlemmar: Karlo Pesjak, Johnny Palmér, Kristian Gärdsborn, Martin Borg och Sven Persson

Efter fikan som är en mycket viktigt punkt i programmet genomfördes bildkväll med bildkritik.

Här presenteras ett urval bilder från Kristians resa till Svalbard.

Här presenteras ett urval bilder från Martins kort-ego

Här presenteras ett urval bilder från Johans EGO-föredrag.

Här presenteras ett urval bilder där PN medlemmar genomförde en resa till Halle och Hunneberg hösten 2009. Fotografer: Karlo Pesjak, Johnny Palmér, Kristian Gärdsborn, Martin Borg och Sven Persson

Här presenteras ett urval bilder från bildkväll med bildkritik.

Artikelförfattare: Magnus Persson