Medlemskollen Camilla Noresson / PN

The golden ice witch

På varje medlemsmöte ska en av medlemmarna hålla ett så kallat ego-föredrag om sig själv och sitt fotograferande. På senaste mötet hade turen kommit till Camilla Noresson som blev invald 2014 i PhotoNatura. Nedan kommer en kort sammanfattning och ett litet urval från bilderna Camilla visade upp.

Camilla är född och bor i Malmö. Intresset för foto har alltid funnits men tog fart 2008 då den första digitala systemkameran införskaffades. Kreativitet är något som alltid har haft stor plats i hennes liv. Det har alltid funnits pyssel på gång av olika slag. Fotograferingen har nu nästan helt tagit över och ger näring åt den ådran. Tillsammans med det stora naturintresset tycker hon att det är perfekt kombination. Energigivaren som man behöver i livet har hon hittat i naturfotograferingen.

Makrobilder är det som ligger Camilla allra varmast om hjärtat men näst efter det kommer landskapen och framför allt vid kusten. Hon gillar dock att fotografera lite av varje och har med stor passion skaffat sig den kunskap hon behöver genom ett envist prövande och många experiment.

Karakteristiskt för hennes bilder är att de ofta är i färg och skildrar naturen lite från det konstnärliga hållet. Hon gillar att leta figurer i naturen och de får gärna ha en humoristisk framtoning.

Här kan ni läsa mer om Camilla och se fler bilder.
Så även på hennes hemsida/blogg och på den officiella Facebooksidan Camillas Noresson Photo Art

Look! Pollutions

Borderline

 Squiggly beach lines

Baby tree frog

 

Rise up