MEDLEMSMÖTE 29 NOVEMBER 2015

Nils Elgqvist
Foto: Nils Elgqvist

Söndagen 29 november var det så dags för årets sista medlemsmöte.

Väder, vind och tåg ställde till kvällens program lite så det fick bli lite improviserat.

I alla fall var Bente först ut i programmet och visade fortsättningen av sin spännande resa till Svalbard. Resan innehöll många häftiga naturupplevelser och Bente bjöd på många fina bilder. Och det var intressant att höra hennes berättelse om de 9 dygnen ombord på båten Quest.

Camilla ryckte in med ett bildspel som handlade om det hon kallar ”Galenskaparna”.  Att fotografera med gamla manuella vintageobjektiv som under vissa förhållanden ger vissa effekter. Men med beskrivningar av objektiv i stil med ”Twirling, interesting bokeh” som skapar ”glowing” i starkt solljus kan det ju bara bli galna bilder som vi fick ta del av.

Håkan, Elisabeth och Karlo berättade och visade bilder från sin resa till Spanien där de deltog i den årliga Congress of the International Federation of Wildlife and Nature Photography (IFWP). En väldigt välordnad kongress som hölls i en härlig miljö.

Styrelsen informerade sina punkter i sedvanlig ordning.

Kvällen avslutades med trevliga diskussioner med bildkritik under ledning av Marie. Som vanligt högt i tak och konstruktiva åsikter.

Nedan presenteras ett urval av dessa bilder.