Medlemsmöte 30 oktober 2016

Foto: Elisabeth Liljenberg

Söndagen 30 oktober var det så dags igen för nästa höstmöte vi samlades som vanligt i Hässleholm.

Thorsten var kvällens mötesvärd och ledde mötet.

Kvällen innehöll många fina vyer både från Sverige och Skottland.

Johan Schmitz – Fjällen
Johan visade delar av sitt föredrag ”Bergtagen”. Vi fick se bilder från olika platser han besökt på sina fjällvandringar. Sammanlagt har nu Johan gjort 14 vandringar i den svenska fjällvärlden. Han delade också med sig av sina erfarenheter och gav tips på vad man bör tänka på innan man ger sig ut på äventyr.

Elisabeth Liljenberg – Fem favoriter. – Blommor
Elisabeth visade fem favoritbilder på olika blommor. Hon berättade om de olika blommornas karaktärer och beskrev känslan de gav henne.

Och så den sedvanliga goda fikan i pausen.

Johnny Palmér – Bilder från Skottland
Johnny besökte Skottland tillsammans med Martin, Sven och Frode och där gjorde de sällskap med Erland som ju har flyttat dit. Erland har ju lärt känna omgivningarna en hel del vid det här laget och guidade dem runt till fina fotoplatser. Mestadels besökte de platser på den norra delen av Skottland, men det blev också några vyer söderut. Det var allt från vackra vyer, grottor, vattenfall till en inblick av hur det ser ut i städerna och på landsbygden. Skottland är ett vackert land och där finns mycket att fånga på minneskortet.

Styrelsen informerade om bland annat om arbetet med PhotoNaturaDagen den 4 mars som nu börjar ta en spännande form så öronmärkt det datumet redan nu i kalendern. Mer info kommer senare.

Och så blev det bildkväll med deltagarnas bilder vilka vi diskuterade och analyserade.

Ett urval bilder visas nedan.