Månadsmöte 2010-03-14

Söndagen den fjortonde mars då vårt andra månadsmöte för i år ägde rum.

Mötet var fullbokat medbildvisningar, diskussioner, planering och aktiviteter. Magnus Persson heter jag som skriver en del och uppdaterar Photonaturas hemsida! Som ny medlem sedan 2009 måste jag här ta tillfället i akt att skriva lite kort om mina reflektioner gällande våra månadsmöten. Personligen tycker jag att det är mycket inspirerande att få ta del av den fina gemenskapen och det underbara natur och foto intresset vi alla har gemensamt i föreningen! Förutom trevliga diskussioner och fina bildvisningar blir jag imponerad av kunskapen från många av photonaturas medlemmar. Just kunskapen om djur, natur och kultur lyser igenom ofta vid bild och föreläsningarna som vi håller i föreningen. Personligen tycker jag också att variationen med bildmotiv som visas i föreningen spänner över en stor bredd, allt ifrån det dokumentära till det mer abstrakta och konstnärliga. Detta medför stor inspiration och variation som för mig är viktigt när det gäller bilder och bildspråk.

Bokad bildvisning
Först ut denna kväll med bokad bildvisning, Karlo Pesjak, Bilder från gömslet i Göinge. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.

Bokad bildvisning
Kristian Gärdsborn, siluetter och motljus. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.

Bokad bildvisning
3 x /PN i småländsk vinter, 1m snö och minus 29 grader. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.

Kort EGO av Johnny Palmér
Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.

Bildkväll
Efter fikan genomfördes bildkväll med bildkritik. konstruktiva och trevliga diskussioner blev det denna afton. Nedan presenteras ett urval bilder från bildkvällen.