Medlemsmöte 2018-11-25


Bild: Kristian Gärdsborn

Söndagen 25 november var det så dags för årets sista medlemsmöte i Hässleholm.

Tänk julen stundar redan. Första advent på söndag. Tiden går fort och så även denna trevliga kväll som inleddes med den intressanta bildkvällen då vi analyserar och diskuterar varandras bilder. Ett otroligt utvecklande inslag på våra möten. Nedan presenteras ett urval av dessa bilder.

Fika måste man ha och så lite info från styrelsen i sedvanlig ordning.

I övrigt har vi många projekt på gång nu och planeringen rullar på. Alla grupper presenterade hur deras del av arbetet fortskrider.
Vi fick också se ett utkast av vår nya bok och det var väldigt spännande. Det kommer att bli en superfin bok. Håll ögonen öppna. Om ni vill kan ni prenumerera på vårt nyhetsbrev och hålla er uppdaterade. Till nyhetsbrevet>

Snart är det också dags för PhotoNatura-dagen den 2 mars 2019 som PhotoNatura genomför i samarbete med Studiefrämjandet. En spännande heldag där PhotoNatura medlemmar delar med sig av sina kunskaper inom naturfotografering. Här kan ni läsa mer om PhotoNatura-dagen, de olika föreläsarna och se programmet>  
Vänta inte med att boka biljetter för platserna är begränsade så skynda att boka er biljett här>. 
För visst vill ni ha en heldag i naturfotots tecken med massor av kunskap, tid att prata bilder med PhotoNaturas medlemmar och varandra. Kanske över en bit mat då vi även har biljettalternativ inkl. lunchbuffé på plats. Vad mer behöver man……..

Och så lite bilder……