Medlemsmöte 17 Februari

Foto: Dorte Bech Pedersen

Tänk vad tiderna förändras. Och tänk vad man kan när man måste och inte har något bra annat val. Hade någon för ett par år sedan sagt till oss på ett föreningsmöte i lokalen i Hässleholm att i februari 2021 kommer ni att sitta med en digital bildkväll via Zoom hade alla nog protesterat. Det går aldrig.

Men när vi nu sett vad år 2020 gav för möjligheter, eller rättare sagt vad det inte gav för möjligheter har man ju två val. Antingen struntar man i allt eller så hittar man en lösning. Och det senare var det enda alternativet tyckte vi.

Så vi samlades via Zoom en kväll för att alla saknade våra bildkvällar. Vi brukar ju skicka in bilder i förväg och så analyserar vi varandras bilder. Det är utvecklande och väldigt roligt. Och det gick även bra att få till en trevlig kväll med många skratt trots vi satt på varsin kammare.

Temat för kvällens bilder var ”Vinter” nu när den äntligen nådde södra delarna av Sveriges avlånga land. Och här kommer ett galleri med smakprov från kvällen.