Månadsmöte 2010-12-05

Månadsmötet söndagen den femte december blev av trots snöoväder, några medlemmar uteblev pga vädret och således någon bokad bildvisning.
I stället tittade och diskuterade vi på en digital fotobok med dess möjligheter, både fördelar och nackdelar togs upp. Bildkväll hade vi som vanligt och även denna gång fick vi oss några härliga skratt med dräpande men hjärtliga kommentarer.

Bokad bildvisning
Först ut denna kväll med bokad bildvisning ”Ord”  där Jörgen Schön och Magnus Persson visade bilder live med musik. De skulle associera fritt kring ett antal ledord, inga bilder fick visas för varandra innan mötet så de var helt ovetandes om varandras bilder. Bilderna ligger så att varannan bild tillhör fotograferna. Musiken är gjord av Mats Persson, bildspelet av Jörgen!

Jörgen skiver: Tyvärr så är det några störningar som dyker upp här och var i bildspelet – Har renderat bildspelet flera gånger utan förbättring- Men vi hoppas att ni står ut med detta för tillfället. Klicka på ”ord” nedan för att titta.

”Ord” from Jorgen Schon on Vimeo.

 
Bildkväll
Efter fikan som är en stående viktigt punkt i programmet genomfördes bildkväll med bildkritik, konstruktiva och trevliga diskussioner blev det denna afton. Ett urval av bilder nedan.