Medlemsmöte 5 september

Bild: Mia Olovsdotter

Så sprang sommaren förbi även om september bjuder oss på lite värme och sol. Hösten knackar nu på dörren och så även PhotoNaturas höstprogram för medlemsmöten. Den 5 september träffades vi via Zoom och det var riktigt trevligt att ses igen även om det var digitalt. De digitala mötena brukar vi hålla lite kortare än mötena i lokalen. Man saknar dock Johnnys fixande med fikat när vi har digitala möte. Men snart kan vi säkert njuta av fikat igen.

Styrelsen hade möte i augusti så det blev lite information. Därefter var det Mias tur att visa bilder för oss.

Mia fotograferar bävrar som lever i en värmländsk skogstjärn. Ett projekt som hon har spenderat många många timmar med nu i ett par tre år. Hon glider fram på tjärnen i en säker kajak i arla morgonstund och det är mörkt fortfarande när hon tar sig ut. Detta för att fånga sjöröken i det allra första morgonljuset. Många turer har hon gett sig ut och inte sett bävrarna men vid en hel del tillfällen har hon fått se dem, fotografera dem och känna lyckoruset av att få dessa möten i naturen. Mia berättade om sina möten, vad hon har för utrustning och även de svårigheter hon måste bemästra. Det var verkligen intressant att få ta del av projektet och se fina naturbilder både med och utan bävrar. Tack för det Mia.

Sista delen av mötet ägnade vi åt vår bildkväll då vi tittar, analyserar och pratar om varandras bilder och i nedan galleri hittar ni en del av dem. Ha det gott till nästa gång.