Medlemsmöte 13 mars

Bild: Johnny Palmér

Då var det dags för medlemsmöte igen vilket även denna gång hölls digitalt med Zoom. Så ett glatt gäng bakom skärmarna träffades ett par timmar för att titta på bilder.

Denna kväll hade vi bjudit in en extern föreläsare. Vi gästades av Theodor Paues som delade med sig av sin fotografiska bana och hur det till slut landade i fotografering av naturen. Han började så småningom med ett projekt som fick namnet Träskets gåta. Tanken var att enbart fotografera i ett och samma utvalda träsk. Målet var att göra en bok. Theodor beskrev väldigt ingående om projektets utmaningar. Det var många tankar och funderingar längs vägen om hur och varför en bild kommer till. Det var mycket intressant att höra honom berätta om projektet. Om boken ”Träskets gåta” kan ni läsa på Theodors hemsida>>

Kvällen avslutades med bildkväll och kvällen hade två teman på bilderna. Den ena bilden skulle gå i temat ”Mars” och den andra i temat ”Spricker”. Alltid roligt att se allas tolkningar av teman. Nedan kommer bilderna i Mars-temat.