Medlemsmöte 9 oktober

Bild: Håkan Liljenberg

Äntligen fysiskt möte. Det första på drygt två och ett halvt år. Saknat av många även om den digitala mötestekniken fungerar väldigt bra och ger andra möjligheter.

Ett förväntansfullt gäng började med att ta del av ett bildkollage från vårens utflykt till Hunnebostrand. Deltagande medlemmarna hade skickat in ett urval av sina bilder och som vanligt kunde vi konstatera, att det blir en ganska stor spridning på motiven även om vi varit på samma ställen. Några motiv återkom givetvis så som stormande hav, fantastiska stenar och klippor.

Därefter kastade vi oss över första delen av inskickade bilder till dagens Bildkväll. Vi hade inte tema denna gång utan det blev en varierande skara som visades upp för diskussion.

Och så äntligen Johnnys gofika. Den har vi verkligen längtat efter. Efter en trevlig fikastund med välbehövligt utbyte av tankar, upplevelser, erfarenheter och utskrivna bilder återgick vi till programmet och fick lite styrelseinformation.

Kvällens sista punkt var en bildvisning av Frode, som lät oss ta del av hans sommarupplevelser. Det blev en serie sköna och dramatiska bilder från hans resor till Norge och Island med bland annat både vulkanutbrott, örnar, myskoxar och vackra och spännande landskap.

Kvällen avslutades med den andra delen av Bildkvällen och här nedan kommer smakprov på bilderna.