Medlemsmöte 19 mars

Bild: Helen Hjalmarsson

Det är redan slutet av mars och våren lurar bakom husknuten men vill inte riktigt titta fram med sina värmande solstrålar. Då passar det utmärkt att samlas och ha ett trevligt medlemsmöte och blev ett välbesökt sådant.

Kvällen gästades av Tore Hagman som visade bilder och berättade om ”Mitt fotografiska liv”. Det blev en lång exposé av högklassiga och spännande bilder, där Tore delgav oss delar av sitt arkiv, sina erfarenheter och sina minnen. Tore delade med sig av de upplevelser han haft och de personer han fått förmånen att möta.

Vi fick ta del av hans syn på sitt fotograferande och tankar kring det. Hur hans dokumentära fotograferande började med fåglar för att så småningom leda till landskapsfotografering. Hur han gick ut med ”sin egen ryggsäck” och hur det påverkat resultatet, hur han sen själv påverkades och hur det hela tiden driver honom vidare mot något nytt. Vi tackar Tore för att vi fick ta del av hans tankar och bilder.

Styrelsen informerade kort om kommande aktiviteter.

Efter detta och fika kastade vi oss över en allt för kort och snabb version av Bildkväll.

Det blev ett kort möte, eftersom det skulle följas av ekonomiska föreningens årsmöte. Det blev också vårens sista inomhusmöte. Sen vill vi ut och njuta av våren med våra kameror.

Här kommer bilder från bildkvällen.