Medlemsmöte 3 september

Foto: Jaana Peterson

En sommar går fort och nu blir det mörkare om kvällarna igen. Det var dags för höstens första medlemsmöte och vi samlades i Hässleholm.

Bengt-Ove bjöd oss på ett bildspel vid namnet ”Med hjärta för vildmarken” vilket visade landskapet och djurlivet i hans hemmamarker i Blekinge. Vi fick njuta av en årstidsresa i bild och ljud som var smakfullt sammansatt till lugn musik. Blekinge är verkligen en pärla på kartan och vi tackar Bengt-Ove för att vi fick ta del av det.

Därefter tog Kristian över med bildvisningen ”På mitt sätt”. Med bilder berättade han hur han tänker och gör när han fotograferar. Mycket planering och bildidéer som han med stort tålamod förverkligar i fält. Mycket intressant att se och höra och det blev lite prat som visade att vi alla tänker olika i vårt bildskapande.

I våras gjorde PhotoNatura en härlig vårresa till Lurö och Djurö i Vänern. Naturligtvis kom vi hem med en gedigen bildbank och kvällen bjöd inte bara på en bildvisning av medlemmarnas bilder från resan utan även en liten film som Johnny satt ihop. Verkligen kul att återuppleva resan igen.

Efter alla dessa fina bilder var vi fikasugna och efter det hade vi som vanligt lite föreningsinformation.

Efter fikat var det dags för höstens första bildkväll och nedan är ett urval av bilderna som vi pratade om.