Månadsmöte 2011-01-30

Söndagen den 30/1 var det vårt första månadsmöte för 2011.
Mötet var fullbokat med information, diskussioner, planering och aktiviteter. Som vanligt på våra möten fick vi oss några härliga skratt med dräpande men hjärtliga kommentarer. Under bildkvällen när en av bilderna visades på duken utbrast Magnus P ” det där är Jukka” en snabb replik från nämnd person löd ” näää det är en svartmes ” 🙂 Årets bild 2010 tog Ulf Malm  och årets fotograf blev Magnus Wallón, vi bjöd på prisutdelning med pompa och ståt denna afton. Extra trevligt där vi fick träffa många av våra nya medlemmar.

Bokad bildvisning
Först ut denna kväll med bokad bildvisning ”Sommar och fjärilar, vinter och rovfåglar”  där Jarl von Schéele visade härliga alster från 2010. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.


Ego-föredrag
EGO-föredrag
är som ”kort ego” fast här är det nya medlemmar som föreläser, Visningen går ut på att presentera sig själv och fotografisk verksamhet under ca 20 min. Denna afton presenterade Magnus Wallón sig och visade många fina bilder. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.

Vi fick även se ett bildspel med bilder från Tivedens nationalpark, hösten 2010 begav sig ett gäng PN fotografer upp till parken för att fotografera. Vi kommer senare visa bildspelet här på hemsidan.

Bildkväll
Efter fikan som är en mycket viktigt punkt i programmet genomfördes bildkväll med bildkritik. Konstruktiva och trevliga diskussioner blev det denna afton. Nedan presenteras ett urval bilder från bildkvällen.