Där kust möter hav – bildspel av Magnus Persson/PN & Tobias Dahlin/PN

Haven täcker mer än 70 procent av jordens yta och har i årtusenden lockat människan med sina ständigt skiftande kustmiljöer och sin mångfald av fascinerande livsformer.

Idag står dessa unika miljöer dessvärre inför överväldigande hot som vi själva är ansvariga för. Klimatförändringar, miljögifter, bottendöd, utfiskning och nerskräpning. Vi måste värna om det vi älskar. Havet som är vår moder, ursprunget till allt liv, är också vår livskraft, vårt arv. Låt oss hoppas att även kommande generationer ska kunna få uppleva allt fantastiskt som Västkusten har att erbjuda där kust möter hav!

Fotosidan uppmärksammade bildspelet, se här

 

Bästa hälsningar
Magnus Persson
www.vastkustenfoto.se

Tobias Dahlin
www.tobiasdahlin.se