Månadsmöte 2012-11-18

Söndagens möte visade sig vara fyllt med härligt livliga diskussioner med humor och högt i tak.

Håkan Liljenberg  visade storslagna bilder med fågel och landskap från Nya Zeeland.


Efter håkan tog Stefan J Nilsson vid och fortsatte från förra mötet med bilder från den Argentinska bältan porträtterad för oss i still och rörlig bild med sjölejon denna gång.

Sven Persson och Erland Leide visade enormt fina bilder från sin Finlandsresa som begav sig sommaren 2012, bilder från vildmarken där Sven och Erland besökte Lassis camp och han har sedan drygt 25 år tillbaka lagt ut åtlar för att i första hand locka fram björn på lämpligt fotoavstånd. Man har även goda chanser att se järv, havsörn, kungsörn och varg.

Magnus Persson visade ett enkelt bildspel med bilder från alla medlemmar som som besökte fotofestival dk på Jylland.  Ett stort varmt tack till festivalarrangörerna där vi bjöds på en underbar vistelse med fina bildvisningar och fotoutställning. Här bjöds vi på nordisk fotogemenskap med många nya och gamla vänner och när vi inte deltog under festivalen så passade vi på att fotografera. Det finns många fina platser på Jylland, verkligen värt ett eller flera besök. Ett urval av bilder från resan finner ni här

Som sedvanligt sist på kvällen, bildkväll.