PN Fotografer På Mullsjö International Photo Festival 2013

Välkommen till den tredje upplagan av Mullsjö International Photo Festival – en festival och mötesplats för fotografer och fotointresserade, i natursköna Mullsjö. Fyra dagar fullspäckade med utställningar, föreläsningar, workshops och möten. 6 Juni – 9 Juni http://mullsjophoto.se/index.html

Under Mullsjö International Photo Festival kommer Brutus Östling visa en utställning och hålla föredrag om sitt fotografi.

Annette Seldén berättar om erfarenheterna hon gjort under arbetet med sitt omfattande Kungsbackaprojekt. Följ med på natur- och äventyrsupplevelser i både bild och rörlig film, allt från kajakpaddling och cowboyritt till ultralätt flyg. Utställningen bjuder på stämningsfulla porträtt av norra Hallands natur genom Annettes sätt att tolka naturen.