Styrelsen i PhotoNatura

PhotoNatura vill varmt tacka Johan Schmitz och Erland Leide för deras insatser i styrelsen. Johan och Erland har valt att avtacka sig styrelsearbetet. Föreningen har efter årsmötet 2014 en devis ny styrelse, ordförande är Thorsten Klint och nya ledamöter är Marie Kantermo och Jukka Lausmaa. Här presenterar vi styrelsen och har ni några frågor så är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Ordförande: Thorsten Klint
_DSC2585-2-Redigera
Fotograf och zoolog med inriktning på djurs beteende. Ofta bilder med en naturrealistisk inriktning, men tar med tiden alltmer känsloladdade och abstrakta bilder. Entusiastisk Afrika resenär, som har arbetat i USA, Danmark, Belgien och Holland, men har numer hemmamarkerna i Småland. Invald i PhotoNatura 2011.

Sekreterare: Anita Campbell
AnitaoSelma
Professionell fotograf med natur som inriktning. Fotar mest djurbeteenden. Gillar klarhet och rena linjer, närmar mig ofta ett grafiskt uttryck i bilderna.
Bakgrunden som biolog och forskare passar bra till naturfotografin, en mäktigt fin krydda i livet. Invald i PhotoNatura 2010.

Ledamot: Jukka Lausmaa
JukkaLausmaa
Till vardags materialforskare på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut. Entusiastisk naturfotograf på fritiden. Skogen och dess innevånare är favoritmotiv, men fotograferar gärna i fjällvärlden också. Invald i Photonatura 2011.

 Ledamot: Marie Kantermo
Marie K porträtt lång kant 10 cm
Inflyttad Smålänning som valdes in i PhotoNatura 2011. Ett favoritmotiv är struktur och ljus som tillsammans skapar en stämningen och en känsla i bilden

 Kassör: Johnny Palmér
johnny
Jobbar till vardags i Posten. Fotografisk allätare inom naturfoto, med störst fokus på växter, landskap och miljöer. Invald i PhotoNatura 1992.