Medlemsmöte 2014-02-02

Årets första medlemsmöte bjöd på två bildvisningar, fortsatta diskussioner kring PN:s framtida utveckling och inte minst bildkvällen där alla visar bilder som diskuteras.

Först ut var Tobias Dahlin som visade bilder och berättade om förra årets VM i undervattensfoto som gick av stapeln i Kuba. Förutom fantastiska undervattensbilder bjöd Tobias på spännande miljöbilder från Havanna, som uppenbarligen bjuder på massor av fotomöjligheter.

Det pågår en spännande diskussion i föreningen om PN:s vision och framtida mål och verksamhet. Med Marie Kantermo som diskussionsledare tog vi ytterligare några steg framåt med detta viktiga ämne.

Dagens andra bildvisning gavs av Jukka Lausmaa som berättade om sitt stora fotoprojekt Risveden. Förutom att dokumentera de krympande gammelskogarna strävar Jukka efter att förmedla stämningar och de upplevelser han har av skogen, som han presenterade med fantastiska och originella bildlösningar. Bildvisningen avslutades med en serie bilder från Jukkas möte med en spelgalen tjäder förra våren.

Under bildkvällen visades ett drygt 40-tal bilder från de närvarande. Bilderna diskuterades under öppenhjärtliga och glada former, såsom seden är i PN.
/Jukka

Bildkvällsbilder kan beskådas här under!

Bild: Ulf Malm
strandnära skog6
Bild: Stefan Lindblad
01_ Stefan Lindblad
Bild: Marie Kantermo
01_mariek_DSC0738
Bild: Thorsten Klint
01_Thorsten
Bild: Tobias Dahlin

01_Tobias_Dahlin

Bild: Johnny Palmér

01-JohnnyP-29

Bild: Erland Leide

1_Erland_Leide

Bild: Magnus Wallon

1_MagnusWallon

Bild: Ola Karlsson

1_OlaKarlsson

Bild: Karlo Pesjak

1_Karlo_6234