Medlemsmöte 30 mars 2014

Bild Viktor Sundberg
01_Viktor

Denna söndag var det dags för Victor Sundberg att hålla EGO-föredrag. Dessa föredrag ger nya medlemmar att berätta om sig själva och sitt fotograferande, för att vi mer skall lära känna varandra. Viktor berättade om sitt intresse för fotografi och sina kurser och bokproduktioner, enastående bra!

Nedan ett axplock från de bilder vi fick se.
1 2 3 4

Nästa programpunkt var ett bildfördrag av Erland Leide där han bjöd på bilder från Dovre fjäll med myskoxar och vacker fjällnatur. Bilderna spände över två vinterresor som Erland genomfört med några goda vänner.

Under Marie Kantermos ledning fortsatte vi sedan diskussionerna om  PNs verksamhet.

Ola Karlsson stod för kvällens andra bildföredrag, med rubriken Kina. Vi fick följa Ola resa från stadens puls till kinas landsbygd, bla kinesiska muren men långt ifrån de vanliga turistbilderna, det blev en hissnande promenad på en sträcka på muren som inte var renoverad.

Kvällen avslutades med Bildkväll, där var och en visade tre medhavda bilder som diskuterades, kritiserades och berömdes.