Medlemsmöte 2 mars 2014

01_MarieK_DSC3795
Bild : Marie Kantermo

Årets andra medlemsmöte hölls söndagen den 2 mars. Efter en kort introduktion av styrelseordföranden var det dags för en av våra nya medlemmar, Josefin Nilsson, att hålla EGO-föredrag. Dessa föredrag ger nya medlemmar att berätta om sig själva och sitt fotograferande, för att vi mer skall lära känna varandra. Josefin berättade om sitt brinnande intresse för naturfotografi och sin vilja att kunna påverka allmänhet och beslutsfattare med sina starka bilder. Nedan ett urval av Josefines bilder.

PN_Ego_! PN_Ego_4 PN_Ego2 PN_Ego3 PN_Ego5

Nästa programpunkt var ett bildfördrag av Ola Karlsson, som bjöd på bilder av stora fåglar, spännande däggdjur och storslagna landskap från sin resa till Patagonien.

Under Marie Kantermos ledning fortsatte vi sedan diskussionerna om  PNs verksamhet. Efter en god fika informerade Anita Campbell om International Federation of Wildlife Photographers (IFWP).

Sven Persson stod för kvällens andra bildföredrag, med rubriken Skånes landskap i förändring, vilket också är namnet på hans senaste bok. Sven uppmanar oss naturfotografer att inte glömma att dokumentera våra nutida landskap, eftersom de befinner sig i en ständig förändring.

Kvällen avslutades med Bildkväll, där var och en visade tre medhavda bilder som diskuterades, kritiserades och berömdes.

Bildkvällsbilder