PhotoNatura-Dagen 4 mars 2017

Den 4 mars 2017 upprepar vi fjolårets succé – en dag full av lärorika bildföredrag. Förbered dig på en heldag där några av Sveriges bästa naturfotografer visar bilder och berättar om sina tankar kring naturfoto. Vi kan lova att detta blir en dag du sent glömmer.

Välkomna att redan nu boka din biljett!
Länk till biljettbokning här….

Föredragen vänder sig speciellt till er som själva utövar naturfotografering och som vill lära mer. Föredragshållarnas uppgift är att dela med sig av all sin kunskap och erfarenhet inom olika discipliner. Det kommer att bli en spännande mix av teknik och estetik.

PhotoNaturaDagen hålls i Hässleholm kulturhus den 4 mars 2017.

thumbnail__jxc8408-pano_singivagge_800px

PhotoNatura-Dagen genomförs som en mellanårsaktivitet när det inte är Skånsk Naturfotofestival i Hässleholm. PhotoNatura är en av arrangörerna till festivalen.