Månadsmöte 2010-02-14

Söndagen den fjortonde februari då vårt första månadsmöte för i år ägde rum.
Mötet var fullbokat med diskussioner, planering ochaktiviteter. Som vanligt på våra möten fick vi oss några härliga skratt med dräpande men hjärtliga kommentarer. Extra trevligt där många av oss fick träffa en del av våra nya medlemmar.

Bokad bildvisning
Först ut denna kväll med bokad bildvisning ”sen sist, nya bilder”  där Jarl von Schéele visade härliga alster från 2009. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.

Kort-ego
Vi har en programpunkt som kallas” kort ego” vilket innebär att utvald medlem berätta om sig själv. Programmet bör vara ca 10 min långt. Det får gärna innehålla info om privatliv, arbetsliv och fotografisk inriktning. Detta ett bra sätt för nya medlemmar att lära känna de gamla bättre. Denna kväll presenterade Håkan Liljenberg sig och visade tjusiga bilder ur sitt arkiv. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.

Ego-föredrag
EGO-föredrag
är som ”kort ego” fast här är det nya medlemmar som föreläser, Visningen går ut på att presentera sig själv och fotografisk verksamhet under ca 30 min. Denna afton presenterade Magnus Persson sig och visade många fina bilder. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.

Bildkväll
Efter fikan som är en mycket viktigt punkt i programmet genomfördes bildkväll med bildkritik. konstruktiva och trevliga diskussioner blev det denna afton. Nedan presenteras ett urval bilder från bildkvällen.