Medlemsmöte 24 mars 2019

Bild: Leif Elison

Då var det dags för medlemsmöte igen. Detta inleddes med en tyst minut för Karlo Pesjak som gick bort nyligen. Hans minnesinlägg finns här>

Vi inledde sen med vår bildkväll. Den är en viktig punkt på agendan och det är väldigt utvecklande att prata om varandras bilder.

Efter det behövde vi en energiladdande fika.

Sen var vi redo att ta del av Jarl Von Schéeles bildvisning. Han visade oss en mängd fantastiska fåglar, insekter och fjärilar. Väl fångade i ett fint bildmaterial. Därtill bjöd han på intressant fakta. Mycket bra Jarl.

När Tobias Dahlin kommer och drar ner oss under vattnet försöker vi inte ens hålla näsan över vattenytan. Han visar alltid en värld som är helt fantastisk. Denna gången från ett nytt projekt han arbetar med och det ska bli kul att följa det. Tack Tobias.

PhotoNatura-dagen som var den 2 mars har utvärderats via en digital enkät till besökarna. Sammanställningen visar ett mycket gott betyg i alla kategorier av frågor. Det känns fantastiskt och vi kan bara tacka alla besökare som hjälpte oss att förverkliga denna dag.
Dagen spelades in av UR Samtiden och visas nu på UR Play> och kommer att visas på Kunskapskanalen.

Missa inte vår nya bok ”Personlig – Tanken bakom bilden” som finns att köpa här på hemsidan>

Ett urval av bilderna vi hade på vår bildkväll kommer här.