Månadsmöte 2010-09-19

Söndagen den 19 september då vårt andra höstmöte  för i år ägde rum.
Mötet var fullbokat med diskussioner, planering och aktiviteter. Som vanligt på våra möten fick vi oss några härliga skratt med dräpande men hjärtliga kommentarer. 

Bokad bildvisning

Först ut denna kväll med bokad bildvisning var Bob Bovin med bilder från sin resa till Svalbard, vi återkommer med bilder och text från Bob i ett nytt inlägg.
Sven Persson visade bilder från bla bestigningen av kebnekaise, även här återkommer vi med bild och text i ett separat inlägg.
I våras genomförde några PhotoNatura medlemar en fotoresa till Hallands väderö, bilder och kort om denna tripp presenteras i ett separat inlägg

Kort-ego
Vi har en programpunkt som kallas” kort ego” vilket innebär att utvald medlem berätta om sig själv. Programmet bör vara ca 10 min långt. Det får gärna innehålla info om privatliv, arbetsliv och fotografisk inriktning. Detta ett bra sätt för nya medlemmar att lära känna de gamla bättre. Denna kväll presenterade Sven Persson sig och visade tjusiga bilder ur sitt arkiv. Nedan presenteras ett urval från bildvisningen.


Bildkväll
Efter fikan med goda smörgåsar och kaffe genomfördes bildkväll med bildkritik. konstruktiva och trevliga diskussioner blev det denna afton. Nedan presenteras ett urval bilder från bildkvällen.