Josefin Nilsson /PN följs av Moderskeppet på film

PhotoNaturas medlem Josefin Nilsson är fotograf, journalist och biolog. Hennes engagemang för att visa den vackra naturen är stort. Samtidigt är det viktigt för henne att belysa miljöproblemen. Moderskeppet har följt Josefin och gjort film om henne och hennes arbete.

Moderskeppet skriver:

Den trovärdiga Naturfotografen
För naturfotografen Josefin Nilsson är naturen är värld att upptäcka, fascineras av och bry sig om. Som fotograf, journalist och biolog tar hon bilder som visar naturens vackra sida – men också de problem som påverkar miljön.

Möt en spännande naturfotograf som med stor kunskap om arter och ekosystem har ett ärende med sina bilder.

Josefins hemsida – Josefin Nilsson Photography>

Filmerna om Josefin kan ses av dig som är medlem på Moderskeppet>