Medlemsmöte 24 november 2019

Foto: Bengt-Ove Birgersson

PhotoNaturas samlades för årets sista bildkväll. Upplägget för kvällen var lite annorlunda än vad det brukar vara men något vi alltid vill ha med på våra möten är bildkvällen där vi analyserar och diskuterar varandras bilder.

Sen åkte vi i samlad trupp för att besöka Sven Perssons printstudio. Sven gav oss många fina tips på hur man förbereder sina bilder för utskrift på papper och han visade hur han jobbar med bilder för print. Mycket intressant. Vi tackar Sven för gästfriheten, tipsen och en mycket smarrig fika.

Kvällen blev lång och mycket trevlig. Nu tar PhotoNatura lite ledigt över helgerna och vi möts igen nästa år.

JULKLAPPSTIPS

PhotoNaturas nyaste bok är en perfekt
julklapp.

Boken finns att köpa här på hemsidan.

Läs mer om boken
>

Sist men inte minst vill PhotoNatura

önska alla en riktigt


GOD JUL & ETT GOTT NYTT FOTOÅR

Och så ett urval av bilder vi diskuterade under kvällen.