Medlemsmöte 10 mars

Foto: Kristian Gärdsborn

Ute blåste det kallt denna söndagskväll i mars. Ett stort gäng bänkade sig i lokalen i Hässleholm för ett medlemsmöte. Stämningen var på topp.

Vår nya medlem Martin Hadmyr började med att visa sitt ”Ego-föredrag” i vilket han berättade om sig själv och sin fotografiska resa. Martin visade många fantastiska bilder på framför allt sitt favoritmotiv fåglar och hur han utvecklat sitt fotograferande från lite naturromantiskt till att mera ta hand om ljuset i sina bilder. Vi tackar Martin för en fin bildvisning.

Därefter var det Dortes tur att visa sitt program ”Inblick”. Föredraget innehöll fantastiska bilder i svartvitt på nordisk natur med ugglor, grodor, rådjur, harar och mycket mer. Allt insvept i en fin stämning, njutbara bildspel och ett både informativt och poetiskt berättande. Vi tackar Dorte för denna stund.

Efter styrelseinformationen satt det gott med en fika.

Mötet avslutades med bildkväll. Alla medlemmar hade i förväg skickat in två bilder vardera där den andra bilden skulle vara på temat ”Utanför komfortzonen”. 18 st fotografer deltog med blandade bilder med väldigt hög kvalitet.

Här kommer ett urval bilder från kvällen. Dock inte i temat men två av dem myntade nya ord nämligen ”streckkodsreflektion” och ”streckkodsljus”. Kika in i galleriet och gissa vilka två bilder som satte igång fantasin och myntade orden.