Medlemsmöte 19 april 2015

Foto: © Nils Elgqvist
Foto: © Nils Elgqvist

Söndagen den 19 april samlades ett glatt gäng medlemmar för vårens sista medlemsmöte.

Marie inledde mötet med att hälsa alla välkomna och presentera vad dagen skulle innehålla samt lite tankar och funderingar.

Sen var det dags för vår nya medlem Elisabeth Liljenberg att göra sitt EGO-föredrag. Visningen går ut på att presentera sig själv och sin fotografiska verksamhet. Ni kan gå in här och läsa om Elisabeth. Samt se ett urval av hennes fina bilder.

Marie Kantermo tog upp ämnet bildkritik med tankar och idéer om hur vi kan utveckla det ännu mer.

Därefter fick vi följa med Thorsten Klint på en resa till Brasilien. Närmare bestäm till Pantanal och Cerrado. Vi fick se bilder på fantastiska fåglar som till exempel den spektakulära Toco Tucan, den färggranna Röd gröna aran (Red and greenMacaw) och den största papegojan i världen som heter Hyacinth Macaw. Thorsten visade även bilder på andra djur. Vi fick se apan Black-capped capuchin. Och så fick vi njuta av den otroligt vackra och stiliga jaguaren. Det var en intressant och trevlig resa Thorsten bjöd på.

Sen var det dags för lite styrelseinformation.

Efter fikan som är en mycket viktigt punkt i programmet genomfördes bildkväll med bildkritik.
Marie testade sina nya tankar om hur man kan ge bildkritik och det blev konstruktiva och trevliga diskussioner som vanligt.

Nedan presenteras ett urval bilder från bildkvällen.