Medlemsmöte 4 oktober 2015

01_Josefin
Foto: Josefin Nilsson

Söndagen 4 oktober var det så dags för medlemsmöte igen.

Bente tog med oss på en del av sin spännande resa till Svalbard och bjöd på en försmak av alla bilder hon tog på den 9 dygnslånga resan med båten Quest. Vi väntar med spänning på att få se fler delar av den resan framöver då den bjöd på många häftiga naturupplevelser.

Denna gången var det dags för Magnus och Jukka att axla den nya programpunkten som innebär att man visar och pratar om sina  favoritbilder. En blandad kompott av vackra vyer, fina utsnitt, tjusiga färger och fåglar i konstnärlig stil. Vilken otroligt bildseende och fin kreativitet de visade.

Marie ledde diskussionerna om de olika gruppernas arbeten och hur vi ska driva det vidare. Det finns många goda idéer att jobba med.

Bilderna till kvällens sista programpunkten var av varierande slag. Trevliga diskussioner med bildkritik fördes under ledning av Marie. Härligt att diskutera bilder i ett gäng med bred kunskap och högt i tak.

Nedan presenteras ett urval av dessa bilder.