Stefan J Nilsson/PN ställer ut på Galleri Hedvig i Halmstad

”From her to eternity” foto: Stefan J Nilsson

”From here to eternity” är den kanske lite pretentiösa titeln på denna utställning. Namnet kommer från en bild som jag tog vid den klippiga stranden utanför Brottet och simstadion i Halmstad 1,5 kilometer från min bostad.

Egentligen är ”From here to eternity” en bra beskrivning på mitt fotograferande. Fotograferingsplatsen har inte så stor betydelse, den kan vara precis utanför dörren eller på andra sidan jordklotet. Detta eftersom jag är intresserad av de små landskapen med detaljer och närbilder, horisonten är sällan med på mina bilder som jag ställer ut.

I denna utställning finns bilder från Brottet, Biskopstorp, Möllegård, Sperlingsholm, Tylösand, Toftasjön, Hallands Väderö, Markaryd och Skagen.

Utställningen pågår 26 sept – 26 okt 2019 med vernissage lör 28 sept kl 11-14

Övriga öppettider: ons-fre kl 11-17:30, lör 11-14

Adress: Klammerdammsgatan 22, Halmstad

Tel: 035-10 45 35072-585 51 78

Hemsida: www.stefannilsson.fotosidan.se

Instagram: stefanjnilssonphotography