Medlemsmöte 6 september

Foto: Frode Wendelbo

Detta året är verkligen ett konstigt år då det inte är läge att krypa in i en liten föreningslokal och ha månadsmöten med bildkvällar. Fast nu var det verkligen dags att vakna lite i föreningen PhotoNatura som hela våren mest befunnit sig i en törnrosasömn.

En gott gäng medlemmar träffades för ett utomhusmöte på Hovdala strax utanför Hässleholm.

Lite diskussioner och om hur vi ska hantera hösten dryftades till medhavd fika. En hel del bra och varierande idéer kom upp. Vi vill ju verkligen ha lite aktivitet nu och saknar vår gemenskap i föreningen.

När kaffemuggarna var tomma gav vi oss ut i den sköna naturen i Hovdala under guidning av Johnny. Vi stannade till lite här och där, lyssnade på Johnny och vädrade kamerorna.

Den trevliga eftermiddagen gav absolut mersmak så nu får vi smida fler planer.

Några bilder från turen kommer här.