Medlemsmöte den 2013-10-27

6Karlo_2984 5Karlo_2920 10Karlo_3185 11Karlo_3209 4Karlo_2879 2Karlo_2847Ett spännande möte denna söndag som började med leverans av vår nya bok. Att få se och känna doften av den färdigtryckta för första gången var förstås mycket intressant för oss alla. Att få se sina bilder i en tryckt bok är en härlig känsla och en helt annan känsla mot att se bilderna i en digital skärm.

Kvällens bildvisning så bjöd Karlo Pesjak på bilder från vår vackra nordiska natur, bla. bilder från saltströmen i Norge.

En trevlig variant till boktipset var Thorsten Klints fotograftips denna gång. Genom att presentera en fotograf som inspirerar fick vi ytterligare en möjlighet att bekanta oss med nya fascinerande bilder.

Sedan följde under Maries ledning en givande diskussion om vad en bra bild är och vad den innehåller, ett spännande projekt som är påbörjat som i sin tur kommer mynna ut i någonting bra.

Efter sedvanlig go fika, styrelseinfo och sist men inte minst vår sedvanliga bildkväll.

Några bilder från vår bildkväll nedan.