Årsmöte lördagen 26 januari

En vindstilla, molnig och disig söndagsmorgon mötte oss då vi anlände till Skäralid i Söderåsens Nationalpark tidigt den 26 januari för att fotografera lite innan PhotoNaturas årsmöte.

Efter någon timme ute i denna ljuvliga miljö satt det fint med frukost och kaffe i restaurangen innan mötet började.

Dagordningen innehöll lite blandad kompott som en del formaliteter, trevliga punkter, diskussioner om projekt, inval och mycket god mat. Pricken över i var den välsmakande smarriga kladdkakan till eftermiddagskaffet.

Ordförande Thorsten Klint redovisade den gedigna årsberättelsen. Den visade verkligen vilken hög aktivitet det är på PN:s medlemmar. Aktiviteterna för 2018.

Det tillsattes några nya styrelsemedlemmar. PhotoNatura tackar så mycket för ett gott arbete för föreningen: Nils E, Karlo P, Jaana P samt Marie K som blir suppleant i stället för sekreterare. Nya styrelsen ser ut enligt nedan.
Styrelsen
Ordförande, Thorsten Klint (0730-490402)
Sekreterare, Eva Danelius
Ledamot, Helen Hjalmarsson
Ledamot, Camilla Noresson
Kassör, Johnny Palmér
Suppleant, Elisabeth Liljenberg
Suppleant, Marie Kantermo

En viktig punkt på PN:s årsmöten är inval av nya medlemmar. I år valdes 2 nya medlemmar in. De nya medlemmarna är, Leif Elison och David Carlson . Vi välkomnar dem till PN och ser fram mot att träffa dem på kommande möten och aktiviteter framöver.